Detachering

Naast het inzetten van onze invalleerkrachten in geval van plotselinge en onvoorziene omstandigheden, kunnen wij hen ook voor langere tijd uitbesteden. Dit kan in de praktijk onverwachts noodzakelijk blijken, maar ook van te voren overeengekomen zijn. We denken hierbij aan het vervangen tijdens langdurig(e) ziekte of verlof, ondersteuning bij re-integratie van een werknemer of specifieke problematiek in de klas of andere zich voordoende omstandigheden, die onze hulp vereisen.

In de praktijk blijkt het vooral in het voortgezet onderwijs zeer moeilijk te zijn om aan goede docenten te komen. Vooral in de vakken techniek, Nederlands, Engels en wis-, natuur- en scheikunde. Wij beschikken over een groot netwerk met daarin goede, bekwame en bevoegde vakdocenten die wij langdurig kunnen inzetten.

In dergelijke gevallen spreken we van detachering, waarbij de invalleerkracht bij ons in dienst treedt en door ons vervolgens ingezet wordt op de betreffende school. Alle verplichtingen en risico’s liggen op ons bordje. Dat is helder voor alle partijen, zoals ook de afspraken die we met elkaar maken.

Voordeel hierbij is dat wij veel investeren in een nauwe relatie met een werknemer die lange tijd ingezet wordt als ervaren invalleerkracht en/of met een bepaald specialisme, waar u, als opdrachtgever, behoefte aan heeft.

We hebben al aangegeven hoe belangrijk voor ons een goede verstandhouding is met onze opdrachtgevers en onze kandidaten en hoe wij beide partijen optimaal bij elkaar passen. Binnen zo’n innige driehoeksverhouding ontstaat automatisch de sfeer die nodig is om perfecte matches mogelijk te maken.

De eerste stap

Wordt door u gezet. Wij staan klaar om met u een vruchtbare en succesvolle samenwerking aan te gaan. Wanneer u onderstaand formulier invult en instuurt, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Aanmelding opdrachtgevers