Vertrouwen en gemak

Om een optimale samenwerking tussen Flexio & Advies en de opdrachtgever te realiseren, bouwen we heel bewust en gestaag aan een vertrouwensband tussen beide partijen. Juist in het geval dat er vervanging nodig is, is er haast maar ook precisie geboden en moet een opdrachtgever blindelings op ons kunnen vertrouwen.

Om te begrijpen waar een verzoek om vervanging precies aan moet voldoen, moeten wij goed inzicht hebben in alle ins en outs van de school. We gaan van te voren in gesprek met de directe schoolleider door de school te bezoeken, we verdiepen ons in de schoolcultuur en zorgen ervoor voldoende aanwezig te zijn op de werkvloer om onze vervangingsleerkrachten te observeren en te voorzien van feedback en structurele en laagdrempelige evaluaties in het gezelschap van de schoolleider. Waar meerdere gesprekken gewenst zijn, zullen wij altijd acte de présence geven.

Wij hebben bevoegde en bekwame leerkrachten en docenten in dienst en beschikken daarnaast over een breed netwerk van potentiële goede leerkrachten die wij kunnen gaan inzetten. Zoals we de leerkrachten van Flexio & Advies onze diensten en expertise aanbieden, zo willen we ook klaar staan voor de scholen zelf en ondersteuning bieden wanneer daar behoefte aan is.

Ook hier: schroom niet en maak onbeschaamd gebruik van ons! Wij zijn pas tevreden als u, onze opdrachtgever, tevreden bent.

De eerste stap

… wordt door u gezet. Wij staan klaar om met u een vruchtbare en succesvolle samenwerking aan te gaan. Wanneer u onderstaand formulier invult en instuurt, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Aanmelding opdrachtgevers

Wij maken het u, via een app/website-systeem, gemakkelijk om bij ons een verzoek tot vervanging te doen:

Met spoed een invaller nodig? Onze unieke app helpt u via 4 eenvoudige stappen.