Flex in onderwijs & Advies

Flexio & Advies staat voor Flex in onderwijs & Advies. Flexio & Advies is een jonge, professionele uitzendonderneming, die zich ten doel heeft gesteld om scholen in het basis en voortgezet onderwijs te voorzien van de beste vervangers, leerkrachten en onderwijsassistenten die men zich wensen kan.

Achter Flexio & Advies gaat een aantal professionals schuil met jarenlange ervaring in het regulier, bijzonder en speciaal basis- en voortgezet onderwijs. Wij weten – in alle bescheidenheid – als geen ander in te spelen op de onderwijsbehoeften van scholen en wij maken ons sterk om de kwaliteit van het onderwijs op deze scholen te verbeteren door het inzetten van de juiste kracht op de juiste plek.

Wij staan open voor samenwerking met alle scholen die gebruik willen maken van de expertise en diensten van Flexio & Advies. Wij werven en selecteren ons personeel op grond van kwaliteit en talenten, los van een geloofsovertuiging.

Onze visie

Vervangen is een vak apart. Je neemt de plaats in van een vertrouwd gezicht voor de klas. Leerlingen hebben niet om jou gevraagd en jij ziet hen voor het eerst. Zij hebben geen relatie met jou en voelen zich in het diepe gegooid.
Ga er maar aan staan!

Wij zijn ons daar terdege van bewust wanneer wij jou vragen om voor ons invalwerk te doen. Daarom willen wij meer doen dan jou alleen maar voor een klas te plaatsen.

Heb je (veel) leservaring en ben je misschien een doorgewinterde invalleerkracht, dan reiken we jou alle ins en outs van de school die jouw hulp gebruiken kan. Ben je bevoegd om les te geven, maar ontbeer je de nodige ervaring voor de klas, dan reiken we jou alle ins en outs van de school die jouw hulp gebruiken kan, maar gaan we jou ook ter plekke inwerken. Heb je je bevoegdheid nog niet behaald, maar wil je binnenkort aan de slag in het onderwijs, dan gaan we jou scholen, begeleiden, met je meelopen en jou inzetten als je voldoende tools hebt om als vervanger aan de slag te gaan.

Inzicht en zelfvertrouwen, opgebouwd door ervaring en collegiale samenwerking, zorgen voor overzicht over de taken die jou wachten. Daardoor kan onze opdrachtgever rekenen op een bekwame en goed toegeruste leerkracht die tijdelijk de plaats van een afwezige werknemer kan innemen.

Onze missie

Werkend op basis van deze visie hopen wij zo veel mogelijk kandidaten aan ons te binden, vanuit hun vertrouwen dat zij bij ons aan het goede adres zijn. Opdrachtgever en invalleerkracht weten dat zij op onze niet aflatende steun en expertise kunnen rekenen.

Aan ons de taak om de contacten tussen hen zo soepel en geruisloos mogelijk te laten verlopen.

Om kort te gaan: zij de radertjes, wij de olie.

Sluit je bij ons aan!

Op de hoogte blijven van onze nieuwe vacatures?

Vacatures ontvangen