Werving en selectie

Het moge duidelijk zijn dat wij invalleerkrachten aan het werk zetten, die kwaliteit zullen bieden en alles gaan inzetten om een antwoord te kunnen geven op de door de school gestelde hulpvraag.

Uiteraard moeten wij onszelf ervan vergewissen dat de kandidaten die wij na een sollicitatieprocedure in ons midden opnemen daartoe in staat zijn. Een sollicitatiegesprek bij ons zal daarom diepgaand en intensief zijn voor beide partijen. We willen hierbij te weten komen wat de drijfveren en mogelijkheden van de sollicitant zijn.

Zo weten wij ons omringd door bekwame professionals die wij in kunnen zetten na overleg met u als opdrachtgever. U stelt een functie-eisen profiel op en bespreekt dat nauwgezet met ons. Wij voelen onszelf namelijk verplicht om u maatwerk te leveren. Vervolgens gaan wij op zoek naar de meest geschikte kandidaat die wij eventueel voor langere tijd op uw school inzetten.

Wanneer het ons niet lukt om de juiste match te vinden, gaan we u uiteraard geen kosten in rekening brengen.

De eerste stap

Wordt door u gezet. Wij staan klaar om met u een vruchtbare en succesvolle samenwerking aan te gaan. Wanneer u onderstaand formulier invult en instuurt, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Aanmelding opdrachtgevers