Voel je je aangesproken en wil je heel graag aan het werk voor de klas?

Heb je ervaring of sta je aan het begin van je carrière? Ben je flexibel wat betreft jouw tijdsindeling en ben je in staat én ook bereid om je in verschillende vormen van onderwijs te laten inzetten door ons? Dit laatste uiteraard altijd in goed overleg en na een uitgebreide verkenning van jouw wensen en mogelijkheden.

Al overtuigd?

Sluit je dan bij ons aan en kom werken als invalleerkracht of als onderwijsassistent. We zullen je goed belonen. En om misverstanden te voorkomen: als een confessioneel bijzondere school jouw hulp vraagt, maar je hebt geen confessionele achtergrond, schroom dan niet. We vragen jouw deskundigheid en talent als leerkracht voor de klas en daarnaast hopen we op jouw open blik en een welwillende houding ten opzichte van de identiteit van de school.

Flexio werkt simpel

Zoals je al hebt kunnen lezen, zorgen wij voor een app/website-systeem waarin jij kunt inloggen en vervolgens gebruik kunt maken van de volgende functies:

  1. Openstaande vervangingsverzoeken accepteren of weigeren;
  2. Agenda inzien;
  3. Vervangingsinformatie inzien;
  4. Beschikbaarheid inzien en wijzigen en
  5. Profiel inzien en wijzigen.

Er wordt hierbij altijd rekening gehouden met jouw wensen en mogelijkheden.

Solliciteer direct!

Als het je wat lijkt om bij ons te komen werken en je besluit staat vast, vul dan het sollicitatieformulier helemaal in en stuur dit naar ons toe. We willen ook graag je CV en je schriftelijke motivatie van je ontvangen.

Sollicitatieformulier
Sleep je bestanden hierheen, of klik hier om ze te selecteren Kies bestand
Maximale uploadgrootte: 10MB
Sleep je bestanden hierheen, of klik hier om ze te selecteren Kies bestand
Maximale uploadgrootte: 10MB